XL blokken en XL bingo

Deze geweldige XL speelblokken en XL bingomolen (óók met alleen plaatjes!) zijn te huur! Ideaal voor kinderfeestjes, buurtfeest, een familieweekend, een feestdag op school of lokaal evenement. Gegarandeerd urenlang speelplezier voor jong én oud! En we hebben heel 2024 een hele leuke actie!

Met pakket A huur je alleen 300 rechthoekige blokken. Pakket A kost €35 per dag of €50 voor 2 dagen. Met pakket B huur je pakket A plus 40 halfjes en 6 grote planken. Pakket B kost €45 per dag of €65 voor 2 dagen. Meer info lees je hier!

Het huren van de XL bingomolen kost €25 per dag. Voor 2 dagen betaal je slechts €40. De huur is inclusief papieren bingokaarten. De gekleurde balletjes hebben de grootte van een pingpongbal. Meer info lees je hier!

NIEUW: de XL bingomolen met PLAATJES! In plaats van cijfers heeft elke bingobal een plaatje. Ideaal voor doelgroepen voor wie cijfers te ingewikkeld zijn. De herbruikbare bingokaarten worden meegeleverd inclusief de houten schijfjes om mee ‘af te strepen’. Voor deze variant betaal je hetzelfde als voor de gewone XL bingomolen, namelijk €25 per dag. Voor 2 dagen betaal je slechts €40. Meer info lees je hier !

COMBIDEAL: De XL bingomolen samen met pakket B van de speelblokken voor €60 per dag of €75 voor 2 dagen.

Wil je de blokken of bingomolen huren of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje. In overleg is heel veel mogelijk en we denken graag met je mee! En volg Huize Kuiper op Facebook voor leuke acties en nieuwtjes!

De blokken en de bingomolen dien je zelf op te halen en terug te brengen in Steenwijkerwold. De blokken zitten in twee handige opbergzakken (ter grootte van een palet) en dozen verpakt. De speelblokken en bingomolen lever je schoon en compleet weer in. De verhuur bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Per reservering doneren we €2,50 aan ‘Het Vergeten Kind‘!

Reviews op Facebook of onze Google pagina worden gecontroleerd of het daadwerkelijk om een recensie van een klant gaat die onze blokken of bingomolen heeft gehuurd.

    Huize Kuiper – KvK nummer: 73455202
    Algemene voorwaarden