contextuele coaching

Contextuele coaching richt zich op verbondenheid in relaties. En dan vooral op relaties waarin deze verbondenheid onder druk staat (gebondenheid) of niet bevredigend is. Of wanneer je gehinderd wordt doordat je hart in eerdere relaties beschadigd is of verhard. Of wanneer je niet geleerd hebt wat echte verbondenheid in vrijheid is. Het kan gaan om relaties tussen partners, ouders en (volwassen) kinderen, broers en zussen, collega’s, buren of vrienden. En niet te vergeten de relatie met jezelf!

Geen zin of tijd of probleem voor een compleet coachtraject? Dan zijn deze 2 gesprekken een uitkomst om jezelf eens onder de loep te nemen!

Mogelijke gespreksonderwerpen in de coaching zijn eigenwaarde, grenzen, balans van geven en ontvangen, loyaliteit, rouw en verlies, invloed van vorige generaties, gezinssystemen, zorgpatronen en overlevingsmechanismen, schuld, schaamte en vergeving. Indien gewenst kan het christelijk geloof wel of geen rol spelen in de coaching. Jolanda houdt van creatieve interventies.  

“Ik ken Jolanda als een vrouw met hart voor mensen. Ze staat open voor mensen en heeft oog voor hun noden en behoeften. Vanuit haar liefde voor Jezus, passie voor mensen en haar kennis en inzichten is ze in staat anderen verder te helpen en zichzelf te verstaan binnen de eigen sociale context.”

Wieger Sikkema – interim voorganger Baptistengemeente Meppel

Jolanda rondde in 2020 de 4-jarige cursus Contextueel Pastoraat bij stichting Koinonia af en zal ik 2021de 2-jarige opleiding tot Contextueel Coach voltooien. In februari 2021 volgde Jolanda de 2daagse training ‘verbeeldtaal in het pastoraat’ over werken met (playmobil)poppetjes. En is ze getraind als gespreksbegeleider van dialogen.

Ze wil heel graag meewerken aan het herstellen van wat gebroken is. Door hoop en inzicht te bieden. Zodat mensen meer tot hun doel komen!

Benieuwd of contextuele coaching wat voor jou is, neem dan contact op voor meer informatie of een (gratis) kennismakingsgesprek.

Facebook
LinkedIn
Instagram