contextuele coaching

Contextuele coaching richt zich op verbondenheid in relaties. En dan vooral op relaties waarin deze verbondenheid onder druk staat (gebondenheid) of niet bevredigend is. Of wanneer je gehinderd wordt doordat je hart in eerdere relaties beschadigd is of verhard. Of wanneer je niet geleerd hebt wat echte verbondenheid in vrijheid is. Het kan gaan om relaties tussen partners, ouders en (volwassen) kinderen, broers en zussen, collega’s, buren of vrienden. En niet te vergeten de relatie met jezelf!

Mogelijke gespreksonderwerpen in de coaching zijn eigenwaarde, grenzen, balans van geven en ontvangen, loyaliteit, rouw en verlies, invloed van vorige generaties, gezinssystemen, zorgpatronen en overlevingsmechanismen, schuld, schaamte en vergeving. Indien gewenst kan het christelijk geloof wel of geen rol spelen in de coaching. Jolanda houdt van creatieve interventies.  

Als start van het coachtraject gebruikt Jolanda vaak de iDNA scan. In deze scan krijg je inzicht in de balans van je relationele netwerk. Meer over de iDNA scan lees je hier

Benieuwd of contextuele coaching wat voor jou is, neem dan contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Hierboven lees je de tarieven voor contextuele coaching. Er wordt geen BTW over geheven.

“Ik ken Jolanda als een vrouw met hart voor mensen. Ze staat open voor mensen en heeft oog voor hun noden en behoeften. Vanuit haar liefde voor Jezus, passie voor mensen en haar kennis en inzichten is ze in staat anderen verder te helpen en zichzelf te verstaan binnen de eigen sociale context.” Wieger Sikkema – interim voorganger Baptistengemeente Meppel

Jolanda heeft de 2-jarige opleiding tot Contextueel Coach gevolgd en de 4-jarige cursus Contextueel Pastoraat. Daarnaast volgde Jolanda de 2daagse training ‘verbeeldtaal in het pastoraat’ over werken met (playmobil)poppetjes en is ze getraind als gespreksbegeleider van dialogen.

Ze wil heel graag meewerken aan het herstellen van wat gebroken is. Door hoop en inzicht te bieden. Zodat mensen meer tot hun doel komen!

Facebook
LinkedIn
Instagram