jouw relaties in balans (introductie contextueel werken)

Een mooie workshop om kennis te maken met contextueel werken! Hoe kan het nou dat je van de ene vriendschap energie krijgt en bij de andere vriendschap uitgeblust raakt? Hoe staat het met jouw emotionele bankrekening? Heb je genoeg tegoed om van uit te kunnen delen? En kun jij eigenlijk wel ontvangen? Dit zijn allemaal vragen waar de ‘balans van geven en ontvangen’ aan ten grondslag ligt.

Tijdens deze 2 uur durende workshop duik je samen met Jolanda in de (contextuele) thematiek van relaties, loyaliteiten, emotionele bankrekening en de balans van geven en ontvangen. In elke relatie wordt gegeven en ontvangen. Met een weegschaal en stenen ga je ook letterlijk voelen en zien wat deze (on)balans inhoudt.

Daarna ga je individueel aan de slag met een eigen voorbeeld van een relatie en met de balans van ‘geven en ontvangen’. Wat geef ik? Wat geeft de ander? En hoe rechtvaardig is dat? Met als doel om je uiteindelijk in vrijheid te kunnen verbinden!

De weegschaal als metafoor voor de balans van geven en ontvangen. Een tastbaar beeld wat je je leven lang kunt inzetten om je relaties onder de loep te nemen.

  • 7 maart 2024 (10u-12u) nog 6 plekken
  • 3 april 2024 (10u-12u) nog 6 plekken

Er is plaats voor maximaal 6 personen. Bij grote belangstelling worden workshopdata toegevoegd. De kosten zijn €45,- incl koffie/thee met wat lekkers en het materiaal.

Geef je op door een mail te sturen naar info@praktijkverbindjehart.nl. Vol is vol! Na afloop krijg je een factuur voor het betalen van de kosten.

Facebook
LinkedIn
Instagram