jouw route en bestemming

Stilgezet tijdens de Corona-tijd? Borrelende verlangens voor nieuwe stappen of een andere route? Ben je op de goede weg? Ben je überhaupt op weg ergens naartoe? Of overkomt de route je? Bepalen anderen jouw route? Ben je verdwaald, ontmoedigd of gestrand? Tijdens deze workshop gaan we op een creatieve manier aan de slag met jouw bestemming, de reis, de omwegen en obstakels en de routekaart.

Tijdens deze 2 uur durende workshop werk je vooral individueel aan de hand van korte opdrachten. Je creativiteit wordt gevraagd bij het maken van jouw persoonlijke routekaart en wegwijzer. Natuurlijk word je aan de hand meegenomen door mij en is er geen goed of fout.
Je gaat naar huis met een zelfgemaakte routekaart met daarop jouw dromen, drijfveren en doelen aan welke jij je hart (meer) wilt verbinden. Samengevat in een quote of citaat op een wegwijzer. Hopelijk vergezeld van een grote glimlach op je gezicht.

  • 22 maart 2024 (10u-12u) nog 6 plekken vrij
  • 23 mei 2024 (10u-12u) nog 6 plekken vrij

Er is plaats voor maximaal 6 personen. Bij grote belangstelling worden workshopdata toegevoegd. De kosten zijn €45,- incl koffie/thee met wat lekkers en het materiaal.

Geef je op door een mail te sturen naar info@praktijkverbindjehart.nl. Vol is vol! Na afloop krijg je een factuur voor het betalen van de kosten.

Facebook
LinkedIn
Instagram